Algemeen, Fashion & lifestyle, Home, living & design, Jewels & watches, Kitchen & dining 16 March 2022

Nieuwe collecties en waardevolle gesprekken combineren goed op Retailbeurs Utrecht

Drie dagen lang stond het Beatrixgebouw van Jaarbeurs weer in teken van de retailbranche. Op de etages van Trade Mart vond tweejaarlijkse vakbeurs Retailbeurs Utrecht plaats. Nieuwe collecties, goede beursaanbiedingen, waardevolle gesprekken combineerden weer goed in de stijlvolle showrooms. Na een bezoek aan Retailbeurs Utrecht ben je klaar voor een succesvol retailseizoen in je (online) winkel.

Hoogwaardig aanbod‚Ä®
Het team vanTrade Mart Utrecht was enthousiast om wederom een inspirerende vakbeurs te organiseren voor de retailbranche. Mooie gesprekken vonden plaats op de beursvloer en de meerwaarde van live ontmoetingen werd wederom bewezen. Met zoveel segmenten en merken bij elkaar is de beurs voor retailers een ideale dagbesteding om te weten wat er speelt in je vakgebied. De vrolijke beursvibes werden dan ook rijkelijk gedeeld op social media. De hoogwaardige showrooms van vaste exposanten die we op Trade Mart Utrecht hebben en wat tijdens de Retailbeurs ook wordt aangevuld met nog meer prachtige merken, trokken ook dit jaar weer een kwalitatief goed publiek aan. De professionals in retail die zich richten op kwaliteit, trends, hoogwaardig design & duurzaamheid in het hogere segment.

Prikkelende beurs
Het brede aanbod in de segmenten Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Dining en Home, Living & Design werd als altijd omlijst met stijlvolle aankleding & gastvrije ontvangst. Live cooking, barista’s en verse bagels zorgden voor een smakelijk moment om even samen te komen met andere retailers en de ervaringen en verwachtingen te delen. Visual Merchandiser AnneMarie Agasi had met de collecties van exposanten op Fashion & Lifestyle prachtige trendvitrines gemaakt waarbij de paarse Pantonekleur van het jaar inspirerend werd gecombineerd met verschillende paletten. Bij Jewels en Watches werden de nieuwste trends vastgelegd door bloggers en werd een speciale beurspodcast opgenomen door het vakblad De Juwelier. De retailers op etage 3 werden door enthousiaste Klantengek André Troost geprikkeld met stellingen om hun kijk op het retailvak te herijken.

Inkoopdagen blijven doorgaan ‚Ä®
Het was na drie dagen positieve beursenergie lastig om de deuren van Retailbeurs Utrecht te sluiten. De volgende retailbeurs kunt u al wel vast in de agenda zetten voor 3, 4 en 5 september. Gelukkig zijn er showrooms op etage 2 (iedere maandag) en etage 3 (op 3 mei) gewoon geopend voor de inkoopdagen dit jaar. Zo kunnen retailers die de beurs gemist hebben óf nog wat extra inkopen willen doen, hun hart ophalen bij Trade Mart Utrecht.

Ook interessant