Fashion & lifestyle 4 September 2020

Om elk moment op te fleuren

De sieraden van Franck Herval komen tot leven in uw dagelijkse leven om elk moment op te fleuren.

Franck Herval Bijou heeft voor de nieuwe collectie 14 prachtige lijnen die geheel met de hand gemaakt zijn. De stijl is verfijnd en gemaakt van de meest mooie materialen, zoals parelmoer, parels, Swarovski en edelstenen.

De collectie, die twee keer per jaar uitkomt, is perfect te combineren! De bijoux worden door de beste ambachtslieden vervaardigd op het eiland Cebu in de Filipijnen. Frank Herval is onderdeel van het Franse familie bedrijf Les Chamanes met het hoofdkantoor in Montauban.

Kom Frank Herval bewonderen bij standnummer C321.(etage 1 ‚Äď Fashion & Lifestyle)RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant