Fashion & lifestyle 28 September 2020

Een Franse Kerst met Durance

Het familiebedrijf Durance ontwikkelt sinds 1986 essenti√ęle lavendelolie. Nu ruim 30 jaar later worden in talloze landen, waaronder Nederland, de geraffineerde en luxueuze collecties interieurparfums, geurkaarsen, parfums voor het lichaam en natuurlijke cosmetica aangeboden.

Durance neemt u dit najaar mee naar de Jaren `30 met deze prachtige limited edition collectie. Rijke elegante parfums, mooie diepe kleuren met een vleugje goud laten u mee dromen naar de Franse Art Deco stijl uit de Jaren `30! Een collectie die precies past bij de tijd van het jaar.

De collectie bestaat uit mooie luxe geurkaarsen in verschillende groottes, roomsprays, geurstokjes, cadeausets, twee soorten advent kalenders en een uitgebreide Durance essential giftbox.


Laat je informeren en inspireren tijdens de inkoopdag van Fashion & Lifestyle. Nog geen ticket? Registreer je gratis!

Ook interessant