Algemeen 15 May 2023

Interview met Rob Pollé van Pollé

Rob Pollé is al exposant sinds 1970 toen het Beatrixgebouw werd gebouwd en er voor het eerst handel plaats vond. Met het merk Puresigns bieden zij een ruim aanbod aan bestek en kinderbestek. ‘’Wij staan nu al meer dan 50 jaar op de Trade Mart in Utrecht. Ik vind dit gebouw nog altijd heel speciaal en een plek waar elke winkelier in ons vakgebied naartoe moet komen omdat je alles bij elkaar hebt en je op 1 dag een heleboel kan doen’’ aldus Rob Pollé.

Rob adviseert aan merken die nog niet zijn vertegenwoordigd op de Trade Mart Utrecht, ook eens deel te nemen aan de najaarsbeurs.

‘’Het is ook heel leuk en interessant om met meerdere collega’s uit de branche op de vloer te staan, te praten en te sparren. Je leert van elkaar en uiteindelijk doen we het ook samen. Met alle merken die we te bieden hebben is er veel diversiteit te vinden. De Trade Mart is een moderne omgeving waar je als exposant zijnde een mooie stand kunt neerzetten’’ vertelt Rob.

Pollé is te vinden op de derde etage van de Trade Mart. Kom een kijkje nemen op de Retailbeurs dit najaar.

Ook interessant