Fashion & lifestyle 28 September 2020

Feest en cadeaus van Enrico Benetti

Met trots presenteert Enrico Benetti de mooie casual rugzakken van Nikki. Ideaal in gebruik door de vele opbergvakken en een laptopvak. Tevens kunnen de schouderbanden weggestopt worden en draag je de tas aan de lange schouderband over de schouder. De nieuwe June shopper is werkelijk een alleskunner. Ruim van formaat, handig aan de lange en korte schouderbanden te dragen. Met tabletvak de ideale tas voor elke dag.

Net zo ideaal en zeer stijlvol qua uitstraling is de nieuwe Kate shopper, incl tablet- en 15″ laptopvak. Een tas is leuk om cadeau te krijgen √©n te geven!

Enrico Benetti Amsterdam City

Enrico Benetti Vegas

Enrico Benetti LondenSchoudertassen
Met een kleine schoudertas zit je altijd goed, zoals de nieuwe Amy met leuk voorvakje of Zo√ę heuptas van super zacht imitatie leer.

Enrico Benetti Amy

Enrico Benetti Zoe

Rugzakken
Voor kids heeft Enrico Benetti een ruim assortiment schooltassen. Zoals de Amsterdam City serie met vrolijke kleuren en stoere prints. De nieuwe Capetown serie met tropische natuurprints of de Andorra en M√°laga series.

Enrico Benetti Amsterdam City

Enrico Benetti Capetown

Enrico Benetti AndorraFeestelijk eindejaar
Om het einde van het jaar feestelijk af te sluiten, heeft Enrico Benetti het stijlvolle avondtasje Olivia in allerlei tinten. Nieuw is de Zo√ę portemonnee die je ook ideaal als clutch kunt gebruiken. Alle praktische vakjes van een portemonnee en een zijvakje voor je telefoon. Ideaal!

Leuk is ook de Clo√ę serie met clutches met handstrap van croco. Op school de show stelen? Met de Vegas rugzakken schitter je over het schoolplein. De ruimte rugzak met glitters biedt veel ruimte, ook voor je laptop en is verkrijgbaar in zilver en brons.

Enrico Benetti Cleo

Enrico Benetti Olivia

Enrico Benetti Zoe

Benieuwd naar de nieuwe collectie van Enrico Benetti? Breng een bezoek aan stand D45D. (etage 2, Fashion & Lifestyle)


Laat je informeren en inspireren tijdens de inkoopdag van Fashion & Lifestyle. Nog geen ticket? Registreer je gratis!

Ook interessant