Algemeen, Exposanten nieuws, Exposanten nieuws uitgelicht, Fashion & lifestyle, Home, living & design, Jewels & watches, Kitchen & dining 15 January 2021

Nieuwe datum Retailbeurs Utrecht: 11, 12 en 13 april 2021

De verlenging van de lockdown die deze week is aangekondigd, zorgt voor een verschuiving in het perspectief van veel ondernemers. De inspiratiestart van een nieuw seizoen retail komt daardoor meer tot zijn recht in april.

Retailbeurs Utrecht staat zoals elk voorjaar klaar om professionals in de retail te voorzien van alle trends, nieuwe producten, innovaties en mooie beursaanbiedingen. Dit voorjaar zelfs met Home, Living & Design als extra segment vol prachtige merken.

Inspiratie voor vier segmenten

Het voorjaar staat bol van de inspiratie. Met de segmenten Jewels & Watches; Fashion & Lifestyle; Kitchen & Dining en nu ook het extra segment  Home, Living & Design maakt Retailbeurs Utrecht haar naam als hét inkoopcentrum van de Benelux wederom waar. Je vindt er als retailer alles wat je in je online of offline winkel nodig hebt aan trends en producten die jouw klanten willen hebben.

Reguliere inkoopdagen

Trade Mart Utrecht is beoordeeld als ‚Äėdoorstroomlocatie‚Äô, maar moet door de verlengde lockdown tot en met 9 februari de deuren helaas gesloten houden voor de reguliere inkoopdagen. Houdt de website in de gaten voor een update zodra de maandagen voor inkoop weer geopend worden!

Blijf op de hoogte en kijk vast vooruit naar een bezoek vol inspiratie en trends door Trade Mart Utrecht te volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Ook interessant