Jewels & watches 22 February 2019

TOON

Prachtige gouden sieraden, verfraaid met briljant, zijn een productgroep die iedere juwelier eigenlijk in zijn winkel zou moeten verkopen, vindt Toon de Brouwer. Er is alleen vaak één maar: de investeringen die gedaan moeten worden om dergelijke sieraden te verkopen zijn niet voor iedere juwelier weggelegd. Daar komt verandering in met het ‘SieradenBruikleenConcept’ van Handels Onderneming Toon de Brouwer (H.O.T) Toon de Brouwer: “De harde realiteit is tegenwoordig dat de investeringsruimte bij de juwelier niet groot genoeg is om een sieradencollectie als Briljant breed genoeg op te nemen. Om meer juweliers hierin tegemoet te komen hebben wij het SieradenBruikleenConcept ontwikkeld. Dat wil zeggen dat een juwelier onze uitgebalanceerde collectie Briljant mag gebruiken en in zijn winkel mag plaatsen, tegen een kleine maandelijkse vergoeding.” De Brouwer gaat nu op zoek naar de juiste partners en is op de Retailbeurs aanwezig om het concept te presenteren. COME AND SEE IT bij stand RV27.

Ook interessant