Fashion & lifestyle, Jewels & watches, Kitchen & dining 9 September 2020

CLOVER: HET ALLES-IN-EEN BETAALSYSTEEM

EMS staat tijdens de Retailbeurs Utrecht in de entreehal van het Beatrixgebouw met Clover. Ontdek tijdens – een door een barista bereidt kopje koffie – alles over de nieuwste ontwikkeling op het gebied van betalen; Clover! Het geavanceerde betaalsysteem welke met één druk op de knop uit is te breiden van betaalautomaat naar een volledig kassasysteem. Van betalen, naar voorraadbeheer, loyalty programma’s en meer.

Doe mee en win

Wil je kans maken op dit geavanceerde betaalsysteem? EMS verloot elke beursdag één Clover onder de bezoekers die zich hiervoor aanmelden.

Hoe doe je mee? Bezoek EMS op de beurs, scan de QR-code op de banner of flyer en laat je gegevens achter. Liever gelijk je gegevens achterlaten? Ga naar emspay.nl/clover-trade-mart

EMS verwelkomt je graag op de beurs en wenst je succesvolle dagen op de Retailbeurs Utrecht!

Meer informatie over Clover: klik hier


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant