Fashion & lifestyle 25 May 2020

Bamboe sjaals voor een duurzame vader(dag)

Sjaal Tsandza Handweaving Butik Batik

De sjaals van Tsandza Handweaving zijn duurzaam en fairmade, stijlvol en tegelijkertijd sportief. Levendige, handgeweven sjaals gemaakt met puur, natuurlijk bamboe met soms een streepje mohair. Het ideale vaderdagcadeau voor de bewuste vader.

De harde bamboe stengels worden op een natuurlijke manier verwerkt tot soepele draden, waarna ze met de hand op het spinnewiel gesponnen worden. Na het spinnen gaan ze in een biologisch afbreekbaar verfbad om te drogen onder de Afrikaanse zon.

Een feestje om te dragen én om te geven!

Je vindt deze handgeweven bamboe sjaals uit eSwatini in de showroom van Butik Batik op de tweede etage van Trade Mart Utrecht – Fashion & Lifestyle.

Meer informatie vind je op de website van Butik Batik.

COME & SEE IT!
Butik Batik, stand B218

Ook interessant