Algemeen, Fashion & lifestyle, Home, living & design, Jewels & watches, Kitchen & dining 31 August 2021

Maak je beursbezoek compleet: blijf lekker eten of een nachtje slapen!

Altijd leuk zo’n beursbezoek en dat gevoel wil je graag wat langer vasthouden. Waarom blijf je niet gezellig een nachtje slapen? Heerlijk toch om je even te kunnen opfrissen in je hotel na een intensieve inkoopdag op de beurs om vervolgens de bruisende stad Utrecht te ontdekken!
Er zijn ontelbaar veel leuke restaurantjes, die hoef je niet ver te zoeken. Op de begane grond van het Jaarbeurs gebouw tref je gelijk al restaurant Pleyn, waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. Buik vol? Loop dan richting de Jaarbeurs hallen en trakteer jezelf op een film bij Kinepolis en zak lekker onderuit. Toch liever het oude centrum in? Via Hoog Catharijne ben je er zo. Je treft onderweg zowel de bekende winkelketens als de sfeervolle boutiquewinkeltjes en een walhalla aan food corners voor de snelle trek. Handig toch dat Hoog Catharijne van maandag t/m zaterdag tot 20:00 uur open is.
Heb je er zin in gekregen? Volop hotels in Utrecht die je met liefde ontvangen tussen 12 en 14 september! Maar wel eerst naar de Retailbeurs Utrecht natuurlijk! 

Ook interessant