Jewels & watches 9 September 2020

ENGELSRUFER brengt Powerful Stones

Het bekende Duitse sieradenmerk heeft geheel in lijn met haar collectie en merkwaarden een lijn sieraden op de markt gebracht. Perfect voor de tijd van nu!

De stenen die allen een bijzondere kracht hebben, zijn in oorstekers, hangers, colliers en armbanden verwerkt. De zes verschillende stenen hebben hun eigen kracht (power) en passen ook nog eens goed bij de modekleuren! En een leuke toevoeging, de steen is verwisselbaar en zo passend bij elke outfit.

Kom langs bij de Engelsrufer stand om de uitgebreide collectie en het nieuwe display concept te bekijken.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant