Fashion & lifestyle 14 May 2020

Nieuw: Smateria mondkapjes van Fairitems

Smateria mondkapjes van Fairitems

In de werkplaats in Cambodja waar normaliter volop tassen worden gemaakt, is het roer voorlopig omgegooid. Ten tijde van de coronacrisis is een kleine groep werknemers de Smateria mondkapjes van Fairitems gaan maken. Deze duurzame mondkapjes zijn hip, vrolijk en kleurrijk. Niet medisch gekeurd, maar uitermate geschikt voor privégebruik en in het openbaar vervoer.

De mondkapjes…

  • Zijn gemaakt van 3-laags katoen voor optimaal draagcomfort.
  • Zijn wasbaar op 60 graden, dus herbruikbaar en duurzaam.
  • Worden gedragen met elastiek om de oren, wat zorgt voor goede fixatie.
  • Vallen over neus en kin.
  • Sluiten goed af aan de zijkanten.

De Smateria mondkapjes worden na productie eerst gewassen en vervolgens met handschoenen per stuk in een plastic zakje verpakt. Alhoewel Fairitems tegen plastic is, is het helaas noodzakelijk om de mondkapjes zo te verpakken in verband met de hygi√ęne. Het zakje kan gebruikt worden om het mondkapje na gebruik op te bergen bij aankomst op kantoor.

COME & SEE IT! STAND B214

Ook interessant