Algemeen, Fashion & lifestyle 25 May 2022

Etage 2 zoekt duurzame merken

Duurzaamheid bij Trade Mart Utrecht

De retailsector wil zich inzetten voor een betere, duurzame en inclusievere wereld waarin minder afval wordt geproduceerd. Minder verpakkingen en meer circulariteit. Als van de grondstof van een oud product weer iets nieuws gemaakt kan worden, besparen we grondstoffen en sparen we de planeet.

Voor de aankomende Retailbeurs (4, 5 en 6 september) zijn we op zoek naar sustainable producten, merken en diensten die zich willen presenteren op onze tweede etage. Deze etage staat naast Fashion & Lifestyle o.a in het teken van duurzaamheid en je vindt er gifts, kleding, schoenen, sjaals, duurzame verpakkingen en fairtrade.

Ben je een producent of agent die zich inzet voor een betere, duurzamere wereld en wil je in contact komen met winkeliers om jouw producten of diensten te verkopen? Word dan exposant op de Retailbeurs Utrecht.

Wil je alles weten over een succesvolle beursdeelname? Neem dan contact op met Christel zodat zij een aantrekkelijk aanbod kan doen. Ook komen wij graag in contact met professionals die onze winkeliers willen adviseren over het verduurzamen van hun winkel(s). Mail christel.borgers@jaarbeurs.nl of bel 06 – 22368331.

Ook interessant