Algemeen, Jewels & watches 28 February 2022

Jenn Jewelz: Fris & eigentijds

Jenn Jewelz

Jenn Jewelz is een nieuw merk met een leuke collectie ringen die de consument zelf kan samenstellen. Er is een ruime keuze basisringen met verschillende designs in 2 breedte maten. Over deze basisring schuiven smalle opzetringen. Dit maakt Jenn Jewelz tot een eigen stijl ring die toegankelijk is voor een grote doelgroep.

 

De opzetringen zijn verkrijgbaar in Sterling zilver en 14 karaats goud. De ringen worden door de vakkundige juwelier of goudsmid voor de ogen van de klant “afgemaakt”. Zo geeft de aankoop van zo’n unieke ring een extra emotie in de winkel. De juwelier “maakt” immers de ring speciaal voor de klant. Dit laat duidelijk de vakkundigheid en het vakmanschap aan de klant zien.

 

Voor het “afmaken” van de ring ontvangt iedere dealer een speciale Jenn Toolz-koffer met de gereedschappen die hiervoor nodig zijn. Een compleet eigentijds maar tijdloos concept die niet mag ontbreken in de collectie van d√© juwelier.

 

Jenn Jewels bewonder je tijdens Retailbeurs Utrecht in de showroom van R2SVP op stand X1.RB39.

 

Jenn Jewelz

Ook interessant