Kitchen & dining 29 July 2020

Nieuw van Peugeot: Peper- en zoutmolen ‘Méribel’

De nieuwe peper- en zoutmolen ‘Méribel’ van het beroemde Franse merk Peugeot zijn gemaakt van walnotenhout. Bijzonder is dat het walnotenhout beschermd wordt door een glanzende acryllaag, een technisch hoogstandje, waarmee het hout beschermd wordt tegen vocht. Dit maakt deze molen perfect voor een intensief gebruik. De grofheid van de maling stel je eenvoudig in door het knopje bovenop de molen te verdraaien. De molen is uiteraard voorzien van het unieke Peugeot maalwerk. Peugeot heeft voor iedere specerij een eigen maalwerk, dat het beste uit de specerij haalt. Het Peugeot maalwerk is gemaakt uit gehard en gesmeed staal. Op het functioneren van het maalwerk geldt maar liefst levenslange garantie. De molen wordt compleet geleverd met peperkorrels.

COME & SEE IT!
Första bv, stand 3-F616

De nieuwe collectie bewonderen? Dit kan tijdens de Retailbeurs Utrecht van 13 t/m 15 september. Download hier je gratis ticket: http://www.trademart.nl/registratie-retailbeurs-utrecht-13-t-m-15-september/

Ook interessant