Jewels & watches 17 February 2020

OCEANGRAPHER DEVIL DIVER VAN BULOVA

Dit voorjaar gaat Bulova hoge ogen gooien met de herinterpretatie van het mechanische duikhorloge ‘Oceangrapher Devil Diver’. Een eerbetoon aan Bulova’s befaamde Oceanographer duikerhorloge uit de jaren ’70 dat werd aangedreven door een zelfopwindend mechanisch uurwerk met een 42-uur gangreserve. Wat meteen in het oog springt is de zwart/groene draaibare Lunette en de groene wijzerplaat met drie wijzers met lichtgevende markeringen, datumfunctie en anti-reflecterend saffierglas. De roestvrijstalen band in uitgerust met een vouwsluiting, een veiligheidsbeugel en een verlengingselement. Het ISO-gecertificeerde horloge is ook waterbestendig tot 200 meter (666-voet waterbestendig) – waar de naam ‘Devil Diver’ vandaan komt.

COME & SEE IT! STAND X1 302

Ook interessant