Jewels & watches 30 August 2018

Breaking news! Retailbeurs Utrecht presenteert exclusief: 'Loot by Schiffmacher'

Loot by Schiffmacher

Tijdens Retailbeurs Utrecht zal de alom bekende ‘tatoeage-koning’ en kunstenaar Henk Schiffmacher samen met zijn vrouw Louise hun nieuwe sieradenlijn ‘Loot by Schiffmacher’ onthullen!
De exclusieve presentatie zal plaatsvinden op maandag 2 september om 12.00 uur in stand NB19 op Jewels & Watches. Henk Schiffmacher zal een presentatie geven over het ontstaan van zijn unieke zilverlijn ‘Loot by Schiffmacher’.
Lancering
‘Loot by Schiffmacher’ zal starten met een select aantal juweliers, die na inschrijving een VIP uitnodiging ontvangen voor een officiële launch/media party in Amsterdam waar de gehele collectie zal worden geïntroduceerd. De uitlevering van de collectie zal eind oktober/ begin november plaatsvinden.
Henk Schiffmacher: de internationale koning van de tatoeage
Henk Schiffmacher is zeer actief op het gebied van tatoeages en verzamelde tijdens rondreizen allerlei spullen die met de geschiedenis van de tatoeage te maken hadden. Hij heeft onder andere de volgende mensen getatoeëerd: de leden van de Red Hot Chili Peppers, de leden van Pearl Jam, Barry Hay, Herman Brood en Xandra Jansen, Anouk en Lady Gaga.
Benieuwd naar deze bijzondere sieradenlijn en deze markante man? Kom dan naar Retailbeurs Utrecht! Bestel hier direct je gratis kaarten.

Ook interessant