Kitchen & dining 30 October 2018

Nieuwe keukenmachine van AEG!

Je kunt geweldige resultaten  behalen met de nieuwe keukenmachine van AEG de UltraMix KM55 Serie. Met de veelzijdige accessoires, waaronder de SoftEdgeBeater ™ en de PerfectRiseLid ™, helpt de UltraMix je bij het maken van de juiste mix voor elke gelegenheid. De SoftEdgeBeater ™ met geïntegreerde siliconenspatel zorgt voor een optimale menging zonder dat er ingrediënten achterblijven in de kom. Inclusief 2 kommen met een royale capaciteit van 4,8L en 2,9L. De UltraMix is voorzien van een geïntegreerde LED-lamp, maar liefst 10 snelheden en voorzien van een pulsfunctie. De krachtige 1200W-motor zal eenvoudig een bereiding als brooddeeg aan kunnen. Inclusief beschermend deksel om spatten te voorkomen. De Robuuste en volledig metalen behuizing staat voor kwaliteit en kan hiermee de zware bereidingen goed aan. De accessoires en kommen die meegeleverd worden zijn vaatwasmachinebestendig. Voor deze UltraMix keukenmachines zijn diverse extra accessoires beschikbaar om nog meer uit deze keukenmachine te kunnen halen zoals tagliatelle-snijder, een vleesmolen en een saladeset!

Ook interessant