Fashion & lifestyle 5 June 2020

Hippe rugzakken voor heren en dames van Enrico Benetti

Enrico Benetti Madrid rugtas

De rugzakken uit de serie Madrid van Enrico Benetti zijn stoer en stijlvol tegelijk. Zowel voor dames als heren ideaal! Het mooie imitatieleer geeft deze serie een robuuste en avontuurlijke uitstraling.

Alle modellen zijn mooi strak afgewerkt en voorzien van een laptopvak en meerdere opbergvakken. De schouderbanden zijn van kwalitatief imitatieleer en in lengte verstelbaar.

De Madrid rugzakken zijn ideaal voor naar werk, school of gewoon voor alledaags gebruik. De tassen zijn verkrijgbaar in bruin en zwart. In de stand van Enrico Benetti bij Trade Mart Utrecht zijn alle modellen uit de Madrid serie te bekijken. Wees welkom!

Meer informatie vind je op de website van Enrico Benetti.

COME & SEE IT!
Enrico Benetti, stand D454

Ook interessant