Jewels & watches 2 September 2020

Winactie Inverness: Weekendje weg voor 2 personen!

Inverness heeft bij Jewels & Watches tijdens de Retailbeurs Utrecht een wel heel erg leuke winactie: Iedere klant die op de beurs een Inverness order schrijft, maakt kans op een gezellig weekendje weg. Even lekker er tussenuit met twee personen. Wie is daar op dit moment nou niet aan toe? Dinsdag aan het einde van de beursdag wordt de winnaar uit de doos met alle orders getrokken. De winnaar zal persoonlijk benaderd worden om zo de prijs in ontvangst te kunnen nemen.

Inverness verheugt zich er enorm op om jullie te mogen verwelkomen op standnummer RB40 en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar!

Standnummer RB40: GL Nederland BV
Website: www.inverness.nlRETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant