Kitchen & dining 18 February 2021

Forged breidt dit voorjaar de gehele collectie uit!

Alle series worden aangevuld met een gloednieuwe editie aan de Forged collectie: het uitbeenmes. Een uitbeenmes is speciaal ontworpen om precies tussen het vlees en het bot in te kunnen snijden en heeft een dun en smal lemmet, waardoor je dicht langs het bot kan snijden om al het vlees los te maken.

Naast het uitbeenmes krijgen Intense Forged en Brute Forged beide het santokumes 14 cm in de collectie. De Sebra Forged serie wordt compleet gemaakt met het schilmes en Katai Forged wordt uitgebreid met  prachtige slagersmes en de diamanten aanzetstaal.

Ook aan de VG10 Forged-serie wordt een flink aantal nieuwe messen toegevoegd. Waar de serie eerst alleen bestond uit vier messen met bijbehorend lederen hoesje, is het sinds dit voorjaar een complete serie met het koksmes, de hakbijl, het vleesmes, het broodmes, het santokumes 14 & 18 cm, het slagersmes, het universele mes en de diamanten aanzetstaal. Ook zal alleen het koksmes nog verkrijgbaar zijn in de geschenkverpakking met bijbehorende lederen hoes.

Ook interessant