Algemeen 22 October 2019

BESTEL SNEL JE TICKET VOOR DE SAMPLE SALE VAN 4 NOV AS

Sla je slag op de sample sale van maandag 4 november a.s. Vele exposanten van Trade Mart met aansprekende merken zullen met hoge kortingen hun producten verkopen. Van stijlvolle sieraden, horloges, tassen, accessoires tot mooie producten voor keuken en eettafel. En daar kan je niet alleen jezelf blij mee maken, denk ook alvast aan de traditionele cadeaumomenten in de komende feestmaanden! Iedere bezoeker die in het bezit is van een geldig KVK nummer mag 4  introducees meenemen. Alle introducees dienen zich te registreren en kunnen gebruik maken van het zelfde KVK nummer.

DE SAMPLE SALE VINDT PLAATS OP:
de 1e etage van het Beatrixgebouw in Utrecht en is geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Tickets: ‚ā¨ 7,50 per stuk.

MELD JE NU AAN VIA BIJGAANDE LINK

DE VOLGENDE MERKEN ZIJN O.A. TE VINDEN OP DE SAMPLE SALE

iXXXi, Esprit, Hot Diamonds, Boccia, Obaku, FairItems, Kazuri, Simbolica, Butik Batik, Zinzi, Rebel & Rose, Bowls & Dishes, Wheels For Fashion, Go Dutch Label, Chabo Bags, Sanjoya, Xworks, Bear Design, Michel Herbelin, Briston, Tom Hope armbanden, William L, Mockberg, Olivia Burton, Micmacbags, Leff Amsterdam, Frama, SoundSkins, La Crosse, Lampe B, Rolser, graypants, Droog, Huygens, Pablo, Seletti, NLXL , Ay illuminate,Stadler For, Plumen, BeiJaDlor, Jalo Helsinki, Silk Route, Zsiska, Mobach, Design, Vanilla fly, Raumgestalt, Vagnbys, Serax, A.b. art, Braun horloges, Braun wekkers, La Molla, Otra Cosa, Karma, Sun Jewels Janod, Kaloo, Jellycat, Playforever, Esprit, Hot Diamonds, Obaku, Bocia, Bud To Rose. Shmuck design/Barabara Anna Schletterer, John Michel, Danish Design Titanium Sieraden, Tom Hope, CLIC by Suzanne, Garonne watches, Danish Design watches


Ook interessant