Algemeen, Fashion & lifestyle 8 March 2022

Flipz Unique Sound Systems

Flipz vintage wifi en bluetooth speakers

Flipz is specialist in het maken van Vintage bluetooth en wifi speakers. De luidsprekers komen in de vorm van vintage tassen en koffers, in retro benzinepompen en akoestische gitaren.

Ieder item is handgemaakt, duurzaam en uniek. Je eigen custom made geluid? Ook dat maken ze van je gitaar, koffer, retro buizenradio of wat dan ook.

Goede speakers in een product waar je het niet in verwacht.

Ook maakt Flipz passieve luidsprekers van hun unieke producten. Dit betekent dat je een set speakers kan laten maken ter vervanging van je huis-luidsprekers. Meestal zijn ‚Äúboxen‚ÄĚ vloerspeakers groot en niet zo mooi in het interieur. Daarom kun je eenvoudig twee koffers, gitaren, gaspumps of wat dan ook zelf samenstellen en een prijsopgaaf aanvragen. Daarmee heb je een unieke set luidsprekers in huis die past in jouw interieur!

Natuurlijk vind je Flipz op Retailbeurs Utrecht van 13 t/m 15 maart. Bekijk de unieke eyecatchers in de showroom op stand X2.C317.

Heb je nog geen tickets voor Retailbeurs? Registreer je dan hier gratis: https://events.jaarbeurs.nl/retailbeurs_voorjaar22

Ook interessant