Algemeen, Jewels & watches 28 February 2022

Stoere horloges van VNDX

VNDX Amsterdam BV

VNDX Amsterdam is een jong stoer Nederlands horlogemerk voor dames en heren dat eind 2018 is opgericht. Het merk haalt zijn inspiratie uit de stad Amsterdam met haar unieke karakter en rijke diversiteit. VNDX Amsterdam wordt verkocht door zo’n 130 juweliers en trendzaken in Nederland en België, en uiteraard 24/7 in onze eigen webshop.

Met onze nieuwe horloges probeert VNDX steeds weer in te spelen op de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen. Met een gepassioneerd team werken zij ontzettend hard om minimaal 6 keer per jaar nieuwe modellen te introduceren. De collectie is, net als Amsterdam, rijk in haar diversiteit; van tijdloos & stijlvol tot stoer & uitgesproken.

VNDX is trots op de degelijke kwaliteit van de horloges, kwaliteit die je voelt als je een horloge van VNDX Amsterdam draagt. De horloges zijn voorzien van krachtige Japanse Quartz uurwerken en chronografen. Het uurwerk wordt verwerkt en beschermd door stevige roestvrijstalen materialen. Onze leren, stalen en siliconen banden worden ontwikkeld om een zo hoog mogelijk draagcomfort te geven.

Wil je de VNDX horloges bekijken op Retailbeurs Utrecht? Kom dan naar hun showroom op stand X1.RB55.

Kaarten voor de retailbeurs registreer je hier gratis: https://events.jaarbeurs.nl/retailbeurs_voorjaar22

Ook interessant