Fashion & lifestyle 11 September 2020

New Collection LouLou – 'back to the roots'

De eerste helft van 2020 was een absolute uitdaging in vele facetten. Naast alle onzekerheden en angst ook een tijd om bij jezelf te rade te gaan. Wie zijn we, wat willen we en is echt belangrijk.

Deze collectie gaat ‘back to the roots’. Aards en puur, maar toch ook vrouwelijk en boven alles tijdloos. Dat tijdloze is essentieel. LouLou staat voor fashionable accessoires waar je jarenlang plezier van mag hebben. Niet kijkend naar opgelegde trends of kleurenkaarten, maar ontwerpen vanuit de basis. Moois maken waar je je aan kan hechten, niet voor slechts 1 seizoen. Door de afgelopen periode zijn we ons als merk bewuster van wie we zijn, wat we maken en hoe mooi dat al in elkaar zit. Mooier, want niet alleen slim en eerlijk qua prijs, maar ook ontworpen en gemaakt met hart voor mens en dier.

Founder en ontwerpster Floor van de Water: ‘Jaren geleden schilderde ik graag en vaak, en zo heb ik deze collectie ook opgezet, geschetst, gevoeld als het ware. Welke kleur past waar, en welke vorm en welk materiaal maakt het beeld af. Als in een atelier, omringd door prints van Henri Matisse en Damien Hirst heb ik deze collectie vormgegeven. Aardse tonen als cognac en taupe naast helder lucht blauw. Nieuwe modellen en leersoorten gemixt tot een perfect palet. Earthly.’


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant