Fashion & lifestyle 4 September 2020

Edelstenen in Sterling Zilver

Dit najaar introduceert de Vogue een mooie uitgebreide collectie ringen en oorbellen. Het elegante merk produceert edelstenen sieraden gezet in Sterling Zilver. Het is geschikt voor bijna elke gelegenheid. Of je ze nu op kantoor draagt, met een zomerjurkje, bij een gala-outfit, op een bruiloft of gewoon omdat je er zin in hebt.

De sieraden zijn niet alleen super stijlvol maar ook simpel van ontwerp waardoor ze makkelijk te combineren zijn. De prachtige ringen, oorbellen, colliers en armbanden zijn van bijzondere kwaliteit. De edelstenen zijn geplukt met de hand en de collecties zijn gemaakt met veel zorg en liefde.RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht. 

Ook interessant