Fashion & lifestyle 24 September 2020

Maak je klaar voor het nieuwe seizoen met Biba

Maak je klaar voor de herfst met de nieuwe collectie van Biba. De lange zomeravonden verdwijnen langzaam en we gaan weer plezier beleven aan de heerlijke herfstdagen. Ga lekker naar buiten of geniet van de knusse momenten binnen.

Met deze collectie ben je klaar voor het nieuwe seizoen, klaar om prachtige nieuwe kleuren te dragen die overal mee te combineren zijn. Biba heeft zoals jullie gewend zijn weer hele mooie nieuwe modellen oorbellen in hun collectie, die natuurlijk weer in heel veel herfstkleuren verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn er altijd matchende armbanden & kettingen te verkrijgen om je nieuwe garderobe compleet te maken!

Benieuwd naar de collectie van Biba? Breng een bezoek aan stand D402. (Etage 2, Fashion & Lifestyle)


Laat je informeren en inspireren tijdens de inkoopdag van Fashion & Lifestyle. Nog geen ticket? Registreer je gratis!

Ook interessant