Fashion & lifestyle 31 August 2020

Trendy en Fairtrade

Mundomi heeft een mooie collectie gifts- en living artikelen die steeds vernieuwd en up to date blijft in de wensen van de consument. Mundomi is trots op het feit dat zij niet alleen aansluit op de woonwensen van de markt, maar dit voornamelijk doet op een Fairtrade en duurzame wijze. Wat betekent: eerlijk in vele aspecten van samenwerking; een leefbaar loon, geen kinderarbeid, zorg voor mens, flora en fauna, gelijkheid in behandeling van producenten en hun medewerkers, continu√Įteit in samenwerking, educatie en ontwikkeling, directe en tijdige betalingen en betrokkenheid bij het leven van de producent. Een langdurige samenwerking met de producenten is hiervoor de basis en samenwerken voor mooie, originele en kwalitatief sterke producten tegen zeer betaalbare prijzen. Juist in een tijd waarin de klant op zoek is naar Fairtrade producten waar een eerlijke prijs voor betaald is. Eerlijk en duurzaam is betaalbaar. Dat bewijst Mundomi.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht. 

Ook interessant