Kitchen & dining 19 September 2019

Keukenmixer 4.8 L, WM-1906 MX van WARTMANN

De Wartmann® keukenmachine maakt een planetaire mengbeweging en heeft een aangenaam laag geluidsniveau, gecombineerd met een efficiënt koelsysteem. Een gegoten aluminium behuizing en een volledig metalen versnellingsbak maken de Wartmann® keukenmixer zeer stevig.
De speciale rubberen voetjes bieden antislip ondersteuning voor de stabiliteit.

Met een ingebouwde timer kunt u de vereiste verwerkingstijd instellen. Een digitale display toont de resterende verwerkingstijd of de daadwerkelijke verwerkingstijd als de timer niet is ingesteld. De Wartmann® keukenmixer heeft acht verschillende snelheidsinstellingen en een pulsfunctie. Een lichtbalk geeft de werkelijke snelheid weer. De extra grote roestvrij
stalen, geborstelde mengkom heeft een inhoud van 4.8 liter en word geleverd met een transparante spatring. Elke Wartmann® keukenmixer word geleverd met een deeghaak, een klopper en een garde van duurzaam roestvrij staal. De vleesmolen, 3 delige pastamaker, groenten snijder en de glazen mengkom zijn optioneel verkrijgbaar. De Wartmann keukenmachine® is verkrijgbaar in het mat zwart en mat wit. 

COME & SEE IT!  X3, F655

Ook interessant