Algemeen, Fashion & lifestyle, Home, living & design, Jewels & watches, Kitchen & dining 2 September 2021

Geen tijdsloten en ruimte voldoende op Retailbeurs Utrecht

De prachtige beursvloer met showrooms van Retailbeurs Utrecht heeft voldoende ruimte om haar bezoekers op een veilige manier te ontvangen op 12, 13 en 14 september.
Iedere bezoeker moet zich wel persoonlijk geregistreerdhebben én een groen vinkje kunnen laten zien van de Jaarbeurs Gezondheidscheck Рdit is de korte vragenlijst die je nog wel kent van je eigen winkel en de horeca.
Zowel bezoekers als personeel en exposanten houden 1,5 meter afstand van elkaar. Een mondkapje dragen mag wel, maar is niet verplicht. Er zijn geen tijdsloten, Trade Mart Utrecht zorgt dat er niet meer mensen op de vloer aanwezig zijn dan toegestaan met de geldende regels. Jaarbeurs is in het bezit keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van keuringsinstituut Kiwa.

Ook interessant