Kitchen & dining 18 July 2019

BOWLS & DISHES WEER TERUG BIJ TRADE MART. WELKOM!

De nieuwste serveerplanken van Bowls and Dishes zijn van robuust donker hout gemaakt en afgewerkt met stoere zwarte metalen grepen. Het Sheesham hout, ook wel Indian Rosewood genoemd, heeft een warme kleur en een mooie opvallende tekening met afwisseling tussen donkere tonen van het kernhout en lichtere tonen van het spinthout. Elke plank is uniek, doordat elk stuk hout zijn eigen tekening en kleurverloop heeft. De zwarte metalen handvatten zijn niet alleen handig in gebruik, maar geven de planken ook een stoer uiterlijk.

Pure Rose Wood is zeer duurzaam. Het hout gaat lang mee, door de dichtheid van het hout. Ook wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant.  De Pure Rose Wood serie bestaat uit stevige ronde, vierkante en rechthoekige planken met handvatten aan beide kanten. Daarnaast zijn er ook langwerpige planken met een metalen handvat aan de bovenkant verkrijgbaar.

COME & SEE IT tijdens de Retailbeurs van 8-10 september

Ook interessant