Kitchen & dining 24 September 2020

Style de Vie maakt het bereiden van eten nog gemakkelijker!

Met het worstenplankje, de pizzasnijder, het oermes Ă©n het vernieuwde messenblok introduceert Style de Vie vier nieuwe producten.

Het worstplankje van Laguiole Style de Vie
Het plankje, gemaakt van onbehandeld acaciahout, is lang en smal. De holle kromming voorkomt het wegrollen van het te snijden worstje. Aan de voorkant is het plankje recht voor een optimaal snijresultaat en voor het uitserveren. Dit product wordt geleverd inclusief mes, dat op zijn beurt weer fraai gedecoreerd is met het bekende honingbijtje.

De pizzaplank met pizzasnijder
De plank is gemaakt van onbehandeld acaciahout en ideaal voor het serveren van de heerlijkste pizza’s. Het roestvrijstalen blad van het rolmes snijdt de pizza moeiteloos. De plank heeft een doorsnede van 33 cm. Met handvat is de lengte 44,5 cm.

Het Wengé oermes
Na het succes van het oestermes in eikenhout brengt Style de Vie Authentique dit najaar de Wengé versie uit. In een chique zwart houten kistje komen het oestermes met wengéhouten heft en de siliconen oesterhouder fraai tot hun recht. Een ideaal cadeau-artikel voor de komende feestmaanden.

Het messenblok
Het Style de Vie magnetische messenblok heeft een upgrade ondergaan en is vanaf nu verkrijgbaar in een eiken en in een walnoten versie. Leuk detail en goed verkoopargument zijn de twee kleurmogelijkheden voor de staanders. Eiken komt standaard met zwart en RVS; walnoot met zwart en goud. De consument kan hiermee het blok helemaal op zijn/haar interieur afstemmen.

Benieuwd naar de nieuwe collectie van Style de Vie? Breng een bezoek aan stand D441. (etage 2, Fashion & Lifestyle)


Laat je informeren en inspireren tijdens de inkoopdag van Kitchen & Dining. Nog geen ticket? Registreer je gratis!

Ook interessant