Fashion & lifestyle 28 September 2020

Een magisch geschenk voor de feestmaanden !

Wil je een bijzonder en uniek verpakt thee-kado in jouw winkel ? Daarvoor heeft Kazuri & More deze unieke award-winnende blends van JUSTEA! De paarse thee-blends zijn nieuw in Europa. De thee zit boordevol antioxidanten, veel meer als groene thee, bevat weinig cafeïne, en heeft een heerlijke zoete, bessige smaak.

De thee is Prachtig verpakt in een kadoblik met het verhaal achter deze bijzondere thee en is biologisch en Fairtrade gecertificeerd. Kom tijdens de inkoopdag van Fashion & Lifestyle lang bij Kazuri & More om deze thee te proeven! (stand b215, etage 2 Fashion & Lifestyle)


Laat je informeren en inspireren tijdens de inkoopdag van Fashion & Lifestyle. Nog geen ticket? Registreer je gratis!

Ook interessant