Kitchen & dining 8 June 2020

IJzersterke grillpan van Ronneby Bruk

Ronneby Bruk grillpan Ultra Light Original

Deze gietijzeren grillpan ‘Ultra Light Original’ van het Zweedse Ronneby Bruk is ijzersterk, duurzaam en gaat een leven lang mee. Bovendien zijn de bakeigenschappen ongeëvenaard. De pan kan prima overweg met hoge temperaturen, verspreidt warmte geleidelijk en zeer gelijkmatig, en houdt deze uitstekend vast. Dit maakt deze grillpan perfect voor het grillen van vlees, vis of groenten op hoge temperatuur.

Vetvrij bakken

De hete pan zorgt ervoor dat de ingrediënten snel dichtschroeien en alle sappen behouden blijven. En de ribbels zorgen er voor dat vocht en vet wordt opgevangen tussen de ribbels, waardoor je vetvrij bakt en er een extra krokante buitenkant ontstaat. Ook ontstaan tijdens het grillen de karakteristieke grillstrepen.

Ultra Light serie van Ronneby Bruk

Deze grillpan behoort tot de unieke serie ‘Ultra Light’ gietijzeren pannen van Ronneby Bruk. Dankzij een geheel nieuwe productietechniek weegt deze pan maar de helft van een traditionele gietijzeren pan. Zo combineert deze pan alle voordelen van gietijzer, met het gewicht van een aluminium pan!

Meer informatie vind je op de website van Första.

COME & SEE IT!
Första bv, stand 3-F616

Ook interessant