Jewels & watches 4 September 2020

Perfecte presentaties van uw collecties

Ch. Dahlinger biedt een legio mogelijkheden om perfecte presentaties te creëren voor uw collecties. Veel varianten in modellering en kleuren zijn leverbaar in bustes, standaardjes voor oorsieraden, ringen, armbanden, hangertjes en colliers.

Tevens zijn er meerdere speciale presentaties leverbaar voor trouwringen. Met alle mogelijkheden, die individueel te kiezen zijn, is uw etalage en/of vitrine ‘Taylor Made’ te maken met een uitstraling die passend is bij uw winkel.

Bekijk de collectie bij standnummer: 412 (etage 1 – Jewels & Watches ).RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant