Fashion & lifestyle 20 October 2020

Feestelijke en kleurrijke fairtrade tasjes uit India

Als exclusieve importeur en distributeur van Worldfinds voegt Fairitems nu kleurrijke en feestelijke crossbody tasjes en heuptasjes toe aan hun collectie.

Uniek & handgemaakt
De tasjes zijn gemaakt van hergebruikt Kutch textiel. Kutch textiel is een kenmerkend borduursel op textiel uit het Kutch district in Gujarat in India. Sommige heuptasjes zijn handgemaakt van hergebruikt Suzani textiel met mooi kleurrijk borduursel dat in Centraal-Azi√ę voorkomt.

Door hergebruik van de textielsoorten is dus geen enkel tasje hetzelfde van samenstelling en kleur en daardoor uniek. De tasjes worden door vrouwen in India gemaakt onder goede werkomstandigheden en krijgen er een goed loon voor, zodat ze hun gezinnen kunnen onderhouden en hun kinderen naar school kunnen sturen.

Benieuwd naar deze kleurrijke tasjes? Bezoek de de stand van Fairitems. (B206 – etage 2, Fashion & Lifestyle)


Laat je informeren en inspireren tijdens de inkoopdag van Fashion & Lifestyle. Nog geen ticket? Registreer je gratis!

Ook interessant