Jewels & watches 4 September 2019

JACOB JENSEN van WEISZ

JACOB JENSEN van WEISZ viert het 30 jarig bestaan van de iconische CLASSIC serie met een vernieuwde variant die zorgt voor een moderne en eigentijdse look en feel met zijn edelstalen milanese band. Geïnspireerd door de dagelijkse cycli van dag en nacht: de wijzers van het horloge bestaan uit twee contrasterende kleuren. Doordat de wijzerplaat uit diezelfde kleuren bestaat zie je beiden het best wanneer de wijzers op het gedeelte van de tegengestelde kleur wijzerplaat terecht komt. 

Het stijlvolle CLASSIC horloge werd in 1985 ontworpen door Timothy Jacob Jensen. Het was het eerste product dat op de markt werd gebracht onder het handelsmerk JACOB JENSEN en slechts een jaar later werd het horloge opgenomen door het Museum of Modern Art in New York in zijn permanente Design Study Collection. De nieuwe CLASSIC modellen zijn verkrijgbaar in een heren versie in het zwart/zilver en twee dames varianten waarvan één eveneens in het zwart/zilver en één in een goud/zilver combinatie. 

COME & FEEL IT!  X1, 233

Ook interessant