Jewels & watches 20 August 2020

Every woman’s style is her signature: BOSS Watches Signature collectie

Every woman’s style is her signature: de nieuwe Signature collectie van BOSS Women omarmt deze filosofie met een perfecte balans tussen elegantie en sprankeling. Of het nu gaat om het toevoegen van vrouwelijke charme aan de zakelijke outfit of een vleugje glamour aan de avond look. De Signature collectie beschikt over een sunray wijzerplaat en een sprankelende bezel bezet met Swarovski® kristallen. De gedraaide schakels op de stainless steel horlogeband zorgen voor een onderscheidend en vrouwelijk detail. Dit maakt het horloge tot een modern stijl statement, of het nu alleen wordt gedragen of in combinatie met sieraden.

Bewonder de nieuwe collectie tijdens de Retailbeurs Utrecht bij de stand van PDA Group.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht. 

Ook interessant