Fashion & lifestyle 9 September 2020

Fates viert Feest!

Het moeder- en dochter bedrijf Fates bestaat deze maand 15 jaar. Vanaf 2005 ontwerpen en produceren de dames modeaccessoiresoires en dan met name sieraden. Deze kleurrijke en verwisselbare sieraden worden inmiddels verkocht in ongeveer 80 winkels en museumshops in binnen- en buitenland.

Fates staat vooral bekend om de Cube collectie. Deze vlot verkopende en kleurrijke collectie kenmerkt zich vooral door het uitgebreide kleurenpalet van de Cubes. Deze verwisselbare Cubes, inmiddels verkrijgbaar in ruim 60 kleuren, passen werkelijk bij elke outfit. Een sieraad voor op het werk, het strand, een bruiloft of een gala avond. Voor elke gelegenheid zijn er combinaties te maken.

Nieuw in de najaarscollectie: de Royal collectie
Spangen van fluweel, glitters en satijn hebben een koninklijke uitstraling.

Special edition & cadeau
Speciaal voor dit 15 jarig feest hebben de dames een beperkte oplage Cubes voorzien van een leuke print. Grappige muzieknootjes, een Ginkgo blad, een zebra print en aan afbeelding van de middeleeuwse schilder de Heem. Deze zijn gratis te winnen bij het oplossen van onze persoonlijke woordzoek puzzel.

Kom naar de stand TP09 (etage 2, Fashion & Lifestyle) en ontvang uw unieke cadeau. Let op! er zijn maar 100x cadeau’s weg te geven!


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant