Jewels & watches 31 August 2020

Mondaine: Zwitsers design, maar toch duurzaam!

Mondaine voegt dit najaar nieuwe modellen toe aan de succesvolle essence collectie. Het klassieke design van de Zwitserse spoorwegen met haar iconische rode secondewijzer en wijzerplaat blijft ongewijzigd, maar nu opnieuw in een duurzaam jasje. Maar liefst 70% van het horloge is gemaakt van gebruikte materialen zoals Ricinusolie, glaspoeder en natuurlijk kurk. De duurzame verpakking, gemaakt van gerecyclede PET-flessen, is multifunctioneel in gebruik. De verpakking is namelijk ook te gebruiken als telefoonhoesje. De grijze en mat zwarte kast, in combinatie met de op wol gebaseerde horlogebanden in grijstinten, maken deze essence horloges perfect in balans. The Official Swiss Railways Watch. Swiss Made en gebaseerd op de officiële stationsklok van de Zwitserse spoorwegen. Een design klassieker met een unieke wijzerplaat en de wereldberoemde rode secondewijzer met bolletje. Herkenbaar uit duizenden.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht. 

Ook interessant