Fashion & lifestyle 4 September 2020

Warme winterkleuren bij FlowJewels

Flow Jewels heeft dit seizoen weer een stralende collectie. Verwacht warme winterkleuren zoals ultramarine green, samba, amberglow en magenta purple. Prachtige oorbellen met bijpassende kettingen en armbanden in deze winterkleuren maken de outfits van dit seizoen compleet!

Alle sieraden kunnen los besteld worden, maar ook als complete set met gratis een mooie display voor de armbanden, kettingen en oorbellen en met een mooie geschenkverpakking, zodat het goed gepresenteerd kan worden.

Alle mooie, fijne en vrouwelijke sieraden van Flow Jewels zijn gemaakt van stainless steel gecombineerd met natuursteen en worden met de hand vervaardigd in Nederland.

COME AND SEE IT 2-C307. (etage 2 , Fashion & Lifestyle)
GO WITH FLOW!


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant