Jewels & watches 3 June 2020

Kasius sieradentrends voor 2020

Kasius sieraden

De zomer komt eraan dus de armen mogen weer gezien worden! Bij Kasius vieren ze dit met dé trend van dit jaar: de satijnen koordarmbandjes. De armbandjes zijn verkrijgbaar in allerlei zomerse kleuren. Iedere armband heeft een 14-karaat gouden of zilveren element: een hartje, rondje, cirkels of plaatje. Nieuw in het assortiment en helemaal terug van weg geweest zijn de ronde elementjes in drie kleuren goud. De armbandjes zijn geschikt voor vrijwel alle polsen, want ze zijn verstelbaar van 13 tot 26 centimeter.

Letterhangers

Veel gezien zijn sieraden met initialen. Gouden en zilveren letterhangers zijn er volop! Kies je voor een hanger met uitgestanste letter of hang je initiaal als losse hanger aan een collier. Een collier met de letter van jezelf of jouw geliefde combineer je heel leuk met andere fijne colliers in verschillende lengtes. Aan ‘less is more’ doen we deze zomer niet: combineren is de trend! Zelfs zilver en goud mag bij elkaar gedragen worden.

Aanschuifringen

Blijven combineren geldt ook voor de nieuwste gouden aanschuifringen van Kasius. Kies één of een aantal basisringen, glad of gedraaid, en schuif hierbij een ring met een steentje of een ander element aan die bij je kleding of stemming past. Er is keuze uit verschillende kleuren. Houd je het liever neutraal, dan zijn er ook aanschuifringen met transparante zirkonia, een hartje, driehoek of rondje verkrijgbaar.

Oorringen

Opvallend in de oren zijn de allernieuwste oorringen met hangend elementje. Kasius heeft een ruim assortiment en koos voor hangers in de vorm van rondjes (met zirkonia), hartjes en de gelukbrenger: een klavertje vier. Deze zijn verkrijgbaar in zilver en goud.

Goldplated sieraden

Wel graag goud dragen maar is het budget niet toereikend? Dan zijn zilveren sieraden met een gouden plating een heel goed alternatief. Goldplated sieraden zijn erg in trek op het moment, en worden volop gepromoot door de influencers. Een musthave voor iedere juwelier!

Kijk op www.l-kasius.nl voor de uitgebreide collectie van Kasius.

COME & SEE IT!
L. Kasius Sieraden, stand 211

Ook interessant