Kitchen & dining 11 February 2020

TWEE NIEUWE SLOWCOOKER MODELLEN VAN CROCK-POT

Een Crock-Pot slowcooker is een toverpotje met stekker, dat zeer geleidelijk en secuur jouw favoriete gerechten gaart. Aanbakken of overgaar koken is niet mogelijk. De CR061 is klein van stuk en ideaal voor de wat kleinere huishoudens. Dit zwarte kookpotje zet heerlijke en gezonde maaltijden op tafel zonder heel de dag in de keuken te hoeven staan! Met een inhoud van 2,4 liter is hij goed voor 2 tot 3 personen.

De CR060 is met een inhoud van 3,5 liter goed voor 4 personen. De uitneembare keramieken binnenschaal van de CR060 is geschikt voor gebruik in de oven. Daarnaast beschikt deze digitale slowcooker over een glazen klapdeksel. Zo kun je je gerecht door het deksel bekijken en wordt uitserveren op tafel heel gemakkelijk. Door het langzaam garen van gerechten blijven smaken en vitamines behouden! Gezond en smakelijk dus. Aankomende Retailbeurs te zien bij IT&M!

COME & SEE IT! STAND X3 D455, E555

Ook interessant