Jewels & watches 31 August 2018

Een tijdloze ring voor de elegante wereldburger

Casjeh Ring

“Met Casjèh stelt de sieradenliefhebber zelf een ring samen met een klassieke, tijdloze en luxe uitstraling. Het is hét sieraad voor de eigentijdse vrouw en man”, vertelt het ontwerpersduo Jakubowski & Vlasblom. “Het zijn niet zomaar ringen, maar geraffineerde sieraden voor personen die zich wil onderscheiden.
Aanschuifringen
De collectie bestaat uit glamoureuze aanschuifringen die elk met de hand zijn gemaakt. De basis van het sieraad bestaat uit een middenring van titanium. Eentje met bijvoorbeeld edelstenen of misschien wel van een bepaalde structuur en kleur. Die ring combineert de drager met de andere ringen uit de sieradenlijn. Die zijn er ook in goud, zilver of zirkonium. Het eindresultaat is een uniek sieraad.
Voor iedere gelegenheid
De sieradenlijn biedt de elegante wereldburger die houdt van klassieke sieraden en variatie, een ring voor iedere gelegenheid. “Doordat de ring volledig zelf is samen te stellen, bepaalt de drager welke combinatie het best bij zijn stemming past”, vertelt het ontwerpersduo Jakubowski & Vlasblom.
Primeur voor mannen
In de sieradenlijn zijn ook ringen voor mannen te vinden. “We zijn constant bezig met vernieuwen. Casjèh is de eerste collectie met aanschuifringen voor de stoere man die zich wil onderscheiden. Met deze primeur kunnen mannen met trots een sieraad dragen dat bij ze past,” aldus Jakubowski & Vlasblom.
Ontwerpersduo
Goudsmeden Mirjam Jakubowski (1958) en René Vlasblom (1955) werken al twintig jaar samen. Sinds 2016 bundelen ze hun krachten voor Casjèh. In hun atelier in Culemborg ontwerpen de twee creaties die net wat anders zijn. “Onze sieraden zijn net als wij: eigenwijs, eigenzinnig en een tikkeltje idealistisch. Met Casjèh creëren we voor ieder wat wils: een chique ring met een bijzondere uitstraling die past bij de wereld van de drager.”

Ook interessant