Fashion & lifestyle 2 September 2020

Unne rikken® Design op maat

unne rikken® is Design op maat. Of het nu om design verlichting, design meubelen of een unieke constructie voor in huis, tuin, bedrijf, horeca of retail gaat, unne rikken® ontwerpt en maakt het. De twee k’s uit de achternaam van de ontwerper komen in zijn werk terug. Liever iets zonder K, dat kan natuurlijk ook. unne rikken® kan overal en in iedere gewenste kleur. ‘unne’ is een Brabantse uitspraak voor ‘een’.

Alle producten worden in eigen huis ontworpen en vervaardigd. Tevens worden de producten door unne rikken® zelf geleverd en geïnstalleerd.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant