Kitchen & dining 14 August 2018

Kitchen Trend presenteert nieuwe collectie Costa Nova

Op Retailbeurs Utrecht presenteert Kitchen Trend de prachtige nieuwe Riviera collectie Costa Nova.
De Riviera collectie werd gecreëerd in samenwerking met Christian Tortu, een Franse fleurist met wereldfaam die zich heeft laten inspireren door de natuur en zijn bloemencreaties, om het aardewerk vorm te geven en het kleurenpallet te bepalen.
Riviera is een uitgebreide collectie steengoed in unieke kleuren en subtiele organische vormen die je op veel manieren onderling kan combineren. De collectie vormt een perfecte aanvulling bij klassiek serviesgoed.
De Riviera collectie is van zeer goede kwaliteit die geschikt is voor intensief gebruik. Het wordt in de oven gebakken op extreem hoge temperaturen. Het geglazuurde oppervlak wordt hierdoor veel harder dan gewoon aardewerk. Het materiaal is niet poreus en is heel goed bestand tegen mechanische en thermische schokken. Het kan zonder probleem in oven, microgolf, diepvries en vaatwas gebruikt worden. De productie is nog gedeeltelijk ambachtelijk en elk stuk is uniek.
Kom deze prachtige nieuwe collectie bewonderen op Kitchen & Dining tijdens Retailbeurs Utrecht, 2, 3 en 4 september a.s! Je kunt ook alvast een kijkje nemen op de website van Kitchen Trend.

Ook interessant