Jewels & watches 31 August 2018

Laat je verrassen door de verfijnde stukken handwerk van S!LK

Kom jij dit weekend naar Retailbeurs Utrecht? Dan mag je de S!LK Jewellery stand beslist niet missen. S!LK presenteert niet alleen een flinke uitbreiding op haar stijlvolle handgemaakte zilvercollectie, ook lanceert zij een bijzondere hangerlijn en een aantal nieuwe FIERCE by S!LK items die eind september op de markt komen. Kortom: genoeg nieuws te zien!
Sterke uitbreiding Fall/Winter 2018
S!LK voegt dit najaar weer een groot aantal nieuwe stijlen toe aan haar tijdloze sterke basiscollectie. De ontwerpen zijn gebaseerd op de Aziatische vlechtstructuren zoals we van S!LK gewend zijn. Er zijn diverse nieuwkomers in de handgemaakte zilverlijn van het eigenzinnige S!LK, waarvan er hier een aantal worden uitgelicht.

Ook interessant