Fashion & lifestyle 10 August 2020

Eufrasia Jewels

De sieraden van Eufrasia Jewels zijn eigentijds, authentiek en werelds. De originele sieraden zijn geïnspireerd door de werelddelen Europa, Afrika en Azië. Het zijn stijlvolle armbanden, van hoge kwaliteit, handmade in Nederland en gemaakt van mooie natuurproducten zoals leer, glas, natuursteen en metaal.

De armbanden hebben verschillende stijlen en worden als complete set verkocht. Er zijn stoere maar ook fijne sets, ze zijn tijdloos, hip en draagbaar voor verschillende leeftijden. We hebben een dames en herencollectie.

Elke armbandenset wordt stijlvol verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos en is hierdoor erg mooi om aan iemand cadeau te doen. De doosjes zitten in een display met 11 sets, zodat deze mooi op de toonbank of op een andere mooie plek kan worden gepresenteerd.

Eufrasia Jewels is te vinden op de 2e etage. Standnummer C330

Ook interessant