Algemeen, Fashion & lifestyle 19 April 2022

Handgemaakte sieraden van TABOO

Taboo sieraden heren

Taboo ontwerpt exclusieve, handgemaakte sieraden, geboren uit het hart. Taboo volgt geen trends en is niet in een hokje te plaatsen, daar houden we dan ook niet van. Taboo is authentiek, eigenzinnig, rebels, energiek en een tikje impulsief wellicht. De sieraden van Taboo bestaan uit een breed palet aan ‘ingredienten’. Van half edelsteen tot Swarovski en van stainless steel tot stoer leer voor dames en heren.

Het motto van Taboo: Ontdek jezelf en blijf altijd dicht bij jezelf. Veel mensen doen erg veel moeite om vooral “die ander te zijn” om zo bij een groep te horen en in het “plaatje” te passen. Jammer, want we zijn allemaal uniek en bijzonder!

Taboo sierardenTaboo sierardenTaboo sierardenTaboo sierardenTaboo sierarden

 

De handgemaakte sieraden van Taboo vind je op etage 2 Fashion & Lifestyle. Een overzicht van de inkoopmaandagen vind je in de kalender.

Ook interessant