Fashion & lifestyle 24 August 2018

Nieuwe exposant: meet JK Fashion Label

Met veel trots kunnen we vertellen dat JK Fashion Label deelneemt aan Retailbeurs Utrecht. Ook zo benieuwd naar dit leuke fashion label en de dame achter het label? Lees dan snel verder.
Winkelje spelen
Jantje is 4,5 jaar geleden gestart met een boutique in hartje Roermond. ‚ÄėWinkeltje spelen is fantastisch, maar ik wilde meer doen met mijn idee√ęn en creativiteit, dus ben ik brutaal gaan rondvragen en Googlen en aan een buitenlands netwerk gaan werken‚Äô, aldus Jantje. ‚ÄėEn nu, na jaren investeren kan ik met trots melden dat ik een heuse kledinglijn heb ontwikkeld: JK Fashion Label. Ik ben er enorm trots op!‚Äô
JK Fashion Label
Omdat de productie in grotere aantallen gaan heb ik besloten niet alleen voor mijn eigen boutique en webshop te produceren, maar JK Fashion Label breder in de markt te zetten. Het uitgangspunt van JK Fashion Label zijn draagbare items met goede basisstuks en een aantal gave eye-catchers. Voor jong √©n ietsjes ouder. De maten gaan van XS t/m XXL. Draagbare en betaalbare mode, met liefde en zorg gemaakt! ‚ÄėAls retailer weet ik precies waar collega retailers tegen aan lopen. We willen frisse items voor onze klanten, en exclusiviteit zodat we ons onderscheiden en niet hetzelfde hebben hangen als onze buren. Daarnaast natuurlijk vaste prijzen, vaste marges; eerlijk en overzichtelijk! Met deze retailkennis denk ik dat mijn label op de juiste manier kan verkopen aan retailers!‚Äô.
Prijzen van een jurkje uit de collectie van JK Fashion Label vanaf 69,95 euro. En nee, dan krijg je niet alleen maar polyester.
Party collectie
In oktober 2018 verwacht Jantje de party collectie. Prachtige items met een female touch, ready to party! Betaalbare, feestelijke jurkjes met fijne lengtes en Nederlandse maten. ‘Ik hoop dat veel vrouwen hier blij van gaan worden komend seizoen!’ aldus Jantje.
Toekomst
Op dit moment produceert JK Fashion Label voornamelijk op voororder: voorjaar/zomer 2019 is nu te orderen. Jantje is daarnaast ook bezig met het opzetten van een nieuw merk, wat op basis van cash & carry verkocht gaat worden. Dit merk zal zich meer gaan richten op de jongere en snellere producties. Zodat je als retailer snel kunt inspelen op het weer, trends en de behoefte van je klanten in de paskamers. Ideaal toch?
Benieuwd geworden naar JK Fashion Label en Jantje Korten? Kom de prachtige collectie en Jantje ontmoeten op Fashion World tijdens Retailbeurs Utrecht, 2, 3 en 4 september a.s.

Ook interessant